• Redd for at fasttelefonen på jobben snart er historie?

  De siste årene har Telenor begynt utfasing av sitt gamle, analoge fasttelefonnett, og gitt både privatpersoner og bedriftsledere et inntrykk av at mobiltelefonen er eneste fremtidsløsning. Men slik er det faktisk ikke. Faktum er nemlig at det gamle analoge nettet er erstattet av et høyhastighets fibernett. Det gjør dagens profesjonelle fasttelefoner med smart-telefonteknologi til et perfekt valg – uten høye mobilkostnader og andre kjente mobilproblemer.

  Ingen tap av dekning halvveis inn i en samtale. Ikke tomt batteri midt i en viktig forretnings-samtale og ingen forvirring mellom privat og profesjonell bruk. Slå dette sammen med mye lavere telefonkostnader, krystallklar lyd og sømløs telefon-, PC- og mobilintegrasjon, ja, så skjønner du at dette er dønn fornuftig og naturlig. Og hva som er enda mer fornuftig – bedrifter over hele verden velger våre Premium fasttelefoner, som ble kåret til TMC Communications Solutions Products of the Year. Og du lurte på om fasttelefon snart er historie…

  Last ned brosjyre

   

  Trykk her for å starte veien mot en bedre kommunikasjonshverdag.

 • Norsk - Let's talk - Legg bort mobilen.

  Legg bort mobilen.

  TIDEN ER INNE FOR EN LITEN

  REVOLUSJON

 • Det 21. århundrets stress og livsstil

  I dagens arbeidsliv har vi blitt vant til å være tilgjengelig 24 timer i døgnet. Dette er en situasjon som ikke eksisterte for noen få år siden og arbeidslivet fungerte jo da også.

  Våre bordtelefoner vil ikke ringe deg opp på kvelden mens du er i ferd med å legge barna.
  De ringer ikke søndag ettermiddag med en samtale som kunne ventet til mandag morgen – hvis du ikke bestemmer selv at du er tilgjengelig. Våre bordtelefoner er profesjonelle telefoner.
  De er laget for ett formål: arbeid.

  Det er på tide å senke tempoet litt og få livet tilbake på spor
  …og å gi mobilen litt fri er en god start.

  Skiller private og jobbrelaterte samtaler

  En av de største utfordringene med å leve med én telefon, mobilen, er at den ikke skiller mellom privat og forretningsmessig bruk. Mobilen bombarderer deg som kjent både privat med jobbtelefoner og meldinger, og i arbeidstiden med private forstyrrelser.

  Premium fasttelefoner surfer ikke på internett, de er ikke på Twitter og Facebook og de lagrer ikke alle dine private bilder eller din Google-logg. De bare ringer. Og hvis du er helt ærlig og nøktern – det er jo det dine medarbeidere trenger 99 % av tiden.

  Disse bordtelefonene har egenskaper mobilen bare kan drømme om - de trenger ikke oppdateringer hver gang det kommer en ny modell eller ny programvare.

  Så – hvor mange av dine medarbeidere kan klare seg med kun bordtelefon i jobbsammenheng, slik at mobilen blir et rent privat verktøy?
  Nå begynner du kanskje å se muligheten for STORE besparelser…

  Mindre stress, bedre livsstil

  Ingen avbrytelser på grunn av dårlig dekning. Ingen problemer med å høre. Ingen batterier som utlades. Ingen krav til oppdatering av nyeste versjon. Bare krystallklar HD lyd og tale. Bare effektiv tidsbruk. Og høyttalende.

  Sikkerhet & stabilitet

  Din virksomhets renommé og eksistens settes på prøve hver gang noen ringer til dine medarbeidere. Hva koster en tapt samtale, en brutt samtale eller en overhørt samtale? Hvor sikker er du på at ikke kunden ringer en konkurrent når han ikke får svar hos din virksomhet?

  En moderne kommunikasjonsløsning tar sikkerhet, stabilitet og tilgjengelighet på alvor.
  Uten å forsake frihet, mobilitet og fleksibilitet.

  Sikre samtalene dine

  Som profesjonelle medarbeidere sier vi ting som er både offisielt og uoffisielt. Eller det tror vi. Men - det går knapt en uke uten at en artikkel blir publisert hvor noen har blitt overvåket eller avlyttet på mobiltelefon. Det er åpenbart at, ved siden av grove overtramp knyttet til privatliv og personvern, så er dette svært uheldig for virksomheten.

  Med en sikret bordtelefon vil dine samtaler forbli dine. Helt sikkert.

 • Norsk - Let's talk - Parallax - Hvorfor det å gjøre business

  Hvorfor det å gjøre business

  med en BORDTELEFON er blitt

  POPULÆRT IGJEN

 • Visste du at mens du gjør business med mobilen, sitter verdens ledere og gjør det samme med en bordtelefon?

  Kanskje det er noe de ikke vil fortelle oss.

  Det er aller best å gjøre business med en bordtelefon. Uansett.

  Ingen samtalelyd kan sammenlignes med kvaliteten du får med fastlinjetelefon. Ingen hakking, ingen bakgrunnsstøy – bare krystallklar stemme og lyd.

  Det er aller sikrest å gjøre business med en bordtelefon. Uansett.

  Ingen uønsket lytting, ingen hacking,ingen krav om fingeravtrykk. Dine samtaler forblir sikre, og enda viktigere, dine businessamtaler…er dine, bare dine.

  Dønn stabil linje uten brudd. Uansett.

  Ingen signalfeil. Aldri dødt batteri. Ingen oppdatering av operativsystemet. Kun topp nasjonal og internasjonal dekning. 24/7. Det er derfor regjeringer over hele verden bruker fastlinjetelefon. Hvis du virkelig mener at det å miste forbindelsen midt i en viktig samtale er en akseptabel risiko, ja, da trenger vi å snakke sammen.

  Det er billigere enn å gjøre business med mobilen. Uansett.

  Om du trodde at det å gå over til en én-telefons businessløsning ville spare bedriften for penger, ja, da har du blitt lurt. Det er ikke billigere enn fastlinjetelefoni og det blir det aldri. Fordi det aldri var meningen. Men en fasttelefoniløsning vil spare bedriften for penger. Jo større bedrift, desto større besparelse.

  Ingen forvirring mellom business & pleasure. Uansett.

  Business for arbeidsgiver bør utføres på arbeidsgivers utstyr. Hva den enkelte gjør privat er derimot den enkeltes business. Bare det ikke utføres i arbeidstiden, med arbeidsgivers utstyr. Enig?

  Sømløs integrering med alt eksisterende telefoni/ITutstyr

  At du går over til en business-dedikert bordtelefon, skal ikke hemme din vante fleksibilitet. Tvert i mot. Våre premium bordtelefoner tilbyr førsteklasses integrering med din mobil – så du har alt å vinne. Ingen ting å tape.

 • Norsk - Premium Desktop Telephone - Parallax - Ta i bruk uovertruffen lyd

  Ta i bruk uovertruffen lyd,

  stabilitet, sikkerhet og

  TILGJENGELIGHET

  De prisbelønte bordtelefonene er tilgjengelige i ulike modeller for å møte ulike behov og budsjetter. Alle åpner nye, rike kommunikasjonsmuligheter for små og store virksomheter.

 • phones 8028

  8028 Premium DeskPhone

  Kraft og ytelse trenger ikke være kostbart

  En full kommunikasjonsopplevelse med uovertruffen lydkvalitet. Full duplex bredbåndslyd med ekkokansellering, 68 programmerbare knapper for enkel tilgang til tjenester og kollegaer, alfanumerisk tastatur for enkelt oppslag i kataloger, tilgang til alle telefonitjenester.

  Prøv denne fantastiske telefonen – prøv funksjonene

  stamp black
  Tagger: 28
 • phones 8038

  8038 Premium DeskPhone

  Markedets ledende bordtelefon

  Et praktfullt kommunikasjonsverktøy som tilbyr sømløse integrasjonsmuligheter. Enestående ytelse for profesjonelle som tar forretningen på alvor. Super lydkvalitet med full bredbåndslyd og ekkokansellering. Med høyttalende funksjon som dekker kontor og små møterom.

  Prøv denne fantastiske telefonen – prøv funksjonen

  stamp black
  Tagger: 38
 • phones 8068

  8068 Premium DeskPhone

  Komplett Bluetooth frihet

  Med en stor fargeskjerm og bluetooth håndsett gir dette apparatet deg endelig muligheten til å bevege deg fritt rundt. Alltid med den samme krystallklare lyden. Både i det trådløse håndsettet og som høyttalende konferansetelefon.

  Denne enheten legger virkelig rammene for de gode samtalene. Og vil du flytte samtalen til mobil, gjør du det med ett tastetrykk.

  Prøv denne fantastiske telefonen – prøv funksjonene

  stamp black
  Tagger: 68
 • phones 8088

  8088 Smart DeskPhone

  Utløs potensialet på skrivebordet

  Med en av våre sikre, stabile og tilgjengelige kommunikasjonsløsninger har du muligheten til å virkelig snakke business. Som noen av de mest kjente profesjonelle lederne - ansikt til ansikt. 8088 tilbyr en stor touch-skjerm, håndfri HD lyd og blåtann håndsett. Tenk på den som en mobil, koblet til en tablet, koblet til en fastlinje. Kraftfull.

  Prøv denne fantastiske telefonen – prøv funksjonene

  stamp black
 • Norsk - Profesjonelle tjenester - Parallax

  Profesjonelle tjenester

  SOM INGEN ANDRE

 • Disse bordtelefonene har ikke blitt prisvinnere uten grunn.

  De tilbyr akkurat det en moderne bedrift forventer med tjenester som løser alle oppgaver. Og de kan integreres med mobiltelefonen for å skape det beste fra begge verdener.  Lydkvalitet

  Hvert ord i samtalen gjengis med uovertruffen klarhet. Telefonen har innebygget teknologi for lyddempning for å fjerne uønsket støy. Ingen problemer med bakgrunnsstøy, knitring eller dårlig dekning. Ikke mer «hva sa du» eller «unnskyld, kan du gjenta det?». Det er akkurat hva du trenger for å gjøre deg forstått – på akkurat det tidspunktet du trenger det mest.


  Kompromissløst design og kvalitet

  Alle bordtelefonene er bygget for å tale kontinuerlig og repetitiv, profesjonell bruk. Søl en kopp kaffe på skrivebordet, den virker fortsatt. Mist røret på gulvet. Det virker. Forsøk det med mobilen og du er kanskje ikke i stand til å arbeide.


  Intelligens

  Knytt sammen bordtelefonen og PC-en.
  Eller bordtelefonen og mobilen. Eller softphone og mobilen. Styr samtalen fra datamaskinen og fortsett å nyte krystallklar lyd og full tilgjengelighet. Flytt samtalen sømløst mellom fasttelefonen og mobilen. Når du investerer i en av våre bordtelefoner, tilfører du kommunikasjonsløsningene dine et verktøy som vil virke i årevis,
  uansett hvordan trender eller teknologier måtte endres.


  Passer som hånd i hanske med din interne kommunikasjonsstrategi

  Våre Premium bordtelefoner er en del av et rikt økosystem av applikasjoner og tjenester som understøtter alle de ulike, profesjonelle behovene virksomheten måtte ha.
  Fra samhandling til kundeservice og mobilitet.

  phone cut bottom
 • Norsk - Business Features - Parallax - Et lite skritt for den enkelte.

  Et lite skritt for den enkelte.

  Et stort skritt for bedriften

 • Etter å ha levd tett med mobiltelefonen, lurer du kanskje på om Desk Phone er et teknologisk skritt tilbake?

  Vi kan love deg at du i så fall tar feil.

  Med våre telefonløsninger vil hver ansatte enkelt få en lettere hverdag…og bedriften som helhet ta et stort skritt fremover.

  phone back

  La oss koble sammen

  PC, Mac, android eller iPhone - hva ønsker du å kunne koble til? Vi kobler opp alt. Ønsker du at resepsjonistens PC skal være sentralbord? Ønsker du at Mac-en skal fortelle deg hvem som har ringt? Ikke noe problem - vi har deg dekket. Det eneste du slipper er … dårlig dekning.

  contectivity item 01

 • Norsk - Business Features - Parallax - TILBEHØR

  Premium DeskPhone

  TILBEHØR

 • accessories item 01

  PIMphony Touch

  PIMphony er en optimal løsning i SMB-miljøer med ansatte på farten. Dette er en avansert businesstelefon, som enkelt kan gjøre om en multimedia-PC til en IP-terminal. For å dekke alle typer applikasjoner og brukerbehov, finnes løsningen i fire varianter. Alle funksjoner, som ”click-to-call”, sette over og telefonkonferanse, kan utføres med et enkelt klikk. Applikasjonen registrerer og sporer innringers identitet, samtaledato og varighet. Samtaler kan bli overført, tatt opp og delt mellom flere ansatte for samarbeidssamtaler.

  accessories item 02

  OpenTouch Conversation

  Med Open Touch Conversation kan brukerne enkelt flyttes fra en telefonsamtale til telefonkonferanse ved å legge andre personer til konferansen. Ansatte kan opprettholde sin mobilitet ved å flytte samtalen til sine smarttelefoner, tablets, Smart Desktelefoner eller PC – uten avbrytelse. Open Touch Conversation tilpasser seg til brukernes behov ved å tilrettelegge funksjoner som kan forbedre deres samtaler og tilgjengelighet.

  accessories item 03

  My IC Web Office

  Ved å bruke My IC Web Office kan brukerne holde kontakten med selskapet uansett hvor de befinner seg, ved å bruke enhver kompatibel web-browser med tilgang til internett. Tjenestene tillater brukeren å administrere sine Premium Desktop rutingfunksjoner og å aksessere sentraliserte kataloger, talepost og kommunikasjonslogger.

  accessories item 04

  Telefonkonferanser

  Audioffice er en allsidig og smart lydpakke som gir enhver telefonkonferanse perfekt lyd.
  Audioffice består av seks trådløse høyttalere, fire digitale mikrofoner, et passivt element for optimal justering av bass og støyende romlyd.
  Audioffice fører til mer dynamiske og produktive forretningssamtaler.

  accessories item 05

  Handsfree frihet

  Vi tilbyr et større utvalg av handsfree headsets som er 100 % kompatible med din nye Premium DeskPhone. Du kan velge mellom bluetooth eller kablet løsning, stereo eller mono headset. Uansett hva du velger er du garantert enestående klar samtalekvalitet og brukerkomfort.

 • Norsk - Try & Buy - Parallax - Ikke ta vårt ord for det.

  Ikke ta vårt ord for det.

  PRØV SELV

  Vi tilbyr en mulighet for Try & Buy.
  Alt du går glipp av er høye mobilkostnader og tomme batterier.

 • stamp black big

  Vi er overbevist om at du vil verdsette å gjennomføre profesjonelle samtaler på våre Premium bordtelefoner. Derfor tilbyr vi deg en mulighet til å prøve de selv. For en begrenset periode vil vi levere noen bordtelefoner som kan benyttes sammen med din eksisterende Alcatel-Lucent Enterprise kommunikasjonsløsning. Og skulle du ikke ha en Alcatel-Lucent Enterprise kommunikasjonsløsning fra før av, så er det ingen utfordring.

  Vi knytter deg til en av våre forhandlere og lar de hjelpe deg med å finne en løsning som er både lønnsom og praktisk. Og når du ser kvaliteten og mulighetene som ligger i en moderne kommunikasjonsløsning, så vil det være vel investert tid.

  Hva venter du på? Bestill en prøvekjøring her.

  phones 8068
   
 • La oss snakke business.

  Vennligst del litt basisinformasjon om deg selv og selskapet ditt med oss slik at en av våre konsulenter kan kontakte deg.

  Vi unngår råsalg – du får kun faktainformasjon. Liker du det du hører, kan vi ta samtalen videre. Hvis ikke, slipper du flere telefoner fra oss.

  Contact

  stamp green
 • Våre Premium bordtelefoner er tilgjengelige hos følgende forhandlere:

  partner tcnpartner intelecompartner netnordicpartner brighstar
   
  enterprise.alcatel-lucent.com Alcatel-Lucent and the Alcatel-Lucent Enterprise logo are trademarks of Alcatel-Lucent. To view other trademarks used by affiliated companies of ALE Holding, visit: enterprise.alcatel-lucent.com/trademarks. All other trademarks are the property of their respective owners. The information presented is subject to change without notice. Neither ALE Holding nor any of its affiliates assumes any responsibility for inaccuracies contained herein.
 • Legg fra deg mobilen og la oss snakke business

  La oss snakke krystallklar lyd, ingen brutte samtaler, ingen tomme batterier, full frihet og sikkerhet.

  La oss snakke fornøyde kunder og medarbeidere. La oss snakke fremtiden.

  Alt du risikerer å miste er høye mobilkostnader og dårlig samtalekvalitet.

  Showcase contact

  Hvis du liker det du får høre, kan vi ta samtalen et skritt videre.
  Hvis ikke, skal du slippe å høre fra oss igjen.